Xmarah, Nak tegur je

Monday, January 10, 2011

Salam bg sapa2 yg membaca.
Mula2 post ni nak tegur cara penunggangan motor yg membahaya
Bukan nak marah, aku pun x perfect.Cuma kalau boleh tu perbetulakan diri ke lebih baikkan
Bak kata org kata, "ingat la org tersyg"

Motor ni x salah apa2, bukan pandu laju. dia pandu dgn berhemat. tp masalahnya dia pandu tgh2 jln2. slow2 lak tu. Bukan slow biasa, slow sgt. Bahaya tau kalau jumpa org mcm aku gelojoh dijalan raya. hehe.
Maaf ya. selamat hari raya..

2 comments:

Heidi Shafiq said...

motor patut duduk kire je.. klu dh g tgh tu mmg bahaya..

Aku Macho said...

Tu lah, slow di kiri org dia sure hensem2.
Ni kat tgh, x hensem la gayanya

Post a Comment